Új jelszó kérése
Kategóriák
  • Kézműves laptoppárnák
    •  
TOP termékek
Termékajánló

Hírek

2015.05.27 8:34
A laptopparna.hu kézműves e-bolt termékeit készítő Zalatnay Mária bemutatkozása

Zalatnay Mária dekoratőr és grafikus vagyok.

Mintegy tíz éve közreműködtem az Escher Bálint dekoratőr és grafikus által megalkotott, 000681465-0001 EU számon a formatervezési Közösségi Minta Lajstromba felvett Laptoppárna termékcsaládjának és a laptopparna.hu akkori weblapnak a megtervezésében. Ennek kapcsán kezdtem azzal is foglalkozni, hogy a Laptoppárna lapjára olyan számítógéppel nyomtatott vászonképeket készítsek, amelyek a saját magam által fotózott virágokat kézzel festett festményhez hasonlóan jelenítik meg. Ebből fejlődött ki a kézműves módszerem, ami a laptoppárnák elkészítésétől a ráragasztott vászonképek üvegfestéssel és felületvédő lakkozással történő befejezéséig tartó teljes folyamatot öleli fel.

Manapság már nem csak kézműves laptoppárnákat, hanem a fenti technológiával önálló vászonképeket és más olyan használati és dísztárgyakat is készítek, amelyeknél a kézművesség a laptoppárnáéhoz hasonló módon érvényesül.

A laptopparna.hu kézműves e-bolt csak az Escher Bálinttal közösen készített és a saját kézműves termékeimet kínálja eladásra, a választékában mások termékei nem szerepelnek, ilyenekkel nem kereskedik.

A kiválasztott portéka előzetes egyeztetés alapján megtekinthető vagy akár át is vehető a 1196 Budapest (Kispest-Óváros),  Fő utca 99-ben működő Három Lótusz Jóga-, Masszázs-, Szépségműhelyben. Természetesen lehetőség van futárral történő házhoz szállítás megrendelésére is.

A laptopparna.hu kézműves e-bolt szeretettel várja minden kedves látogatóját!

Webáruház készítés